Celeb

Prostiként hirdetik a neten ÉNB Evelint

GYLF

Létrehozva: 2017.01.10.

<p>Négyszázezer forint egy napra – ezt az árat jelölik meg abban a hirdetésben, amelyhez az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Evelin fotóját mellékelték.</p>

Megdöbbentő hirdetés bukkant fel az interneten, amelyet Anika nevű olvasónk hozott a Bors tudomására: az Éjjel-Nappal Budapest egyik legszexibb szereplőjét, Evelint prostiként hirdetik egy külföldi oldalon. A magasságán és egyéb személyes adatain kívül pedig azt is közlik, új lánynak számít a szakmában. Az Anjou néven hirdetett lányról azt írják, kilencszáz euróról, azaz körülbelül negyedmillió forintról indul az ára egy órára, egy teljes napra viszont négyszázezerért bárhová el is utazik, ha kérjük. 26 éves, a csillagjegye Rák, szereti a koktélokat, a kínai konyhát, az orchideákat és a sportot.

Természetesen biztosak voltunk benne, hogy valaki visszaélt a lány képével. Evelin hirdetéséhez ugyanis abból a fotósorozatból választottak képet, amelyet ma is bárki megnézhet az interneten. A RTL Klub sajtóosztályán keresztül így először arról kérdeztük a lányt, mi a csillagjegye, kedvenc itala, étele, virága, és mit csinál a szabadidejében. Néhány perc múlva érkeztek is Evelin válaszai, amelyek alapján bebizonyosodott – nem lehet ő a hirdetés mögött.

Csípős

Khmmm… állítólag Evelinről a világhálón akadnak kevésbé szemérmes fotók is. Nem is érthető, miért nem azokat mellékelték a hirdetéshez… Tóth Béla Endre

– A csillagjegyem Ikrek, kedvenc italom a szatmári almalé, kedvenc ételem a grillételek, kedvenc virágaim a hortenzia és a sziklavirágok. Szabadidőmet pe­dig úgy töltöm, ahogy mindenki: ház­tartást vezetek, emellett élvezem az éle­tet – olvashattuk vidám sorait.

Csak ezt követően tájékoztattuk arról, miért is voltunk kíváncsiak minderre. Újabb kérdéseink kapcsán azonban már csak rövid, de mindenképpen határozott válasz érkezett a csatorna sajtóosztá­lyától. 

– Jogászokkal egyeztetünk a lehetséges jogi lépésekről – közölte Világi Péter, az Éjjel-Nappal Budapest sajtófőnöke.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek