Celeb

Vitányi Judit sírt az orvosi szobában

D. A.

Létrehozva: 2017.02.06.

Kényszerből kellett életmódot váltania a Tények híradósának. Juditról kiderült, pajzsmirigy-alulműködése van, ami igencsak megnehezíti az életét. Gyógyszerrel kezelik.

Hogyan derült ki a betegsége?

Fáradékony lettem, ezért elmentem kivizsgálásra. Kiderült, pajzsmirigy-alulműködésem van. Majdnem sírógörcsöt kaptam az orvosnál, mert csak egy dolog jutott eszembe ezzel kapcsolatban, az elhízás.

Milyen fokú a betegsége?

Egy évig vitaminokat és táplálékkiegészítőket szedtem, de nem hatottak, ezért gyógyszerrel kezdtek kezelni nemrég. Most próbálják beállítani. Tudom, hogy az életvitelem sem tesz jót, 3.45-kor kelek, és van, hogy 23 órakor még ébren vagyok. Hetente 5-6 alkalommal sportolnom kell, és diétát kell tartanom.

Az miből áll?

Nem ehetek cukrot, meg van szabva, hogy naponta hányszor, hány gramm szénhidrátot vihetek be. Mivel a tejtermékeket sem igazán bírja a szervezetem, ezért beszereztem egy magtejfőző gépet. Kókusz- és mandulatejet csinálok magamnak.

A hajszínváltása is összefügg ezzel?

Világéletemben szőke voltam, a TV2 szakemberei döntöttek a barna haj mellett. Bevallom, annyira távol állt tőlem az a szín, hogy nem éreztem jól magam a bőrömben, úgy éreztem, nem vagyok önmagam. A szőkítéstől egyre jobban szárnyalok!

A szárnyalás csak ennek köszönhető? Netán egy férfi is van a dologban?

Sajnos nincs. Már vagy két éve egyedülálló vagyok. Nehéz manapság ismerkedni, éjszakába nem járok. A hétköznapinak nem mondható életvitelem miatt sem egyszerű megfelelő párt találni.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek