Celeb

Sajnálják az X-faktor készítői, amit az Edda gitárosával tettek

Bors

Létrehozva: 2017.03.15.

Forrás: Bors

Berki Tamás egyetemi tanárt, Artisjus-díjas énekest, és az Edda együttes gitárosát, Alapi Istvánt is az X-Faktorba csábította az RTL Klub castingosztálya. Front Zenekar nevű formációjukkal a videómegosztón találkozhatott a csatorna fiatal munkatársa, aki többször győzködte őket arról, próbálják ki magukat. Alapi István levélben próbálta meg felnyitni a lány szemét.

„Bejönnétek egy szerkesztőségi meghallgatásra, ahol egy bizottság eldöntené, hogy vagytok-e azon a szinten, hogy bemutatkozási lehetőséget kapjatok, mint új tehetségek a műsorban?” – elevenítette fel a lány szavait Alapi, majd megosztotta, mit reagált neki.

„Kedves Aliz! Ugye nem gondolod komolyan, hogy a harminc­éves szakmai múltammal, több száz albummal a hátam mögött, amin közreműködtem itthon és külföldön, magammal rángatva a magyar dzsesszéneklés élő ikonját, Berki Tamást, bemegyek az RTL-be néhány huszonéves hülyegyerek elé próbajátékra!?…"

A lány futott még egy kört, hátha. De Alapi válaszából kiderül: nem lesznek x-faktorosok.

A poszt alá az X-faktor hivatalos Facebook-oldala is reagált. Ezt írták:

„Kedves István! Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Aliz nem szeretett volna megsérteni. Azon vagyunk, hogy a fiatalok is tudják és ismerjék azokat a zenész legendákat, akiket a műsor idősebb készítői ismernek és nagyon is tisztelnek. Elnézést kérünk a keveredésért, a fiatalok néha még kicsit kapkodnak, de azon vagyunk, hogy higgadtságra és alaposságra tanítsuk őket.”

A gitáros pedig pedig reagált is errre, azt írta, nem sértődöttm meg, inkább csak egy jót nevetett az egészen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek