Celeb

Egyetlen férfit ölelt a Jóbarátok Phoebe-je

Bors

Létrehozva: 2017.05.21.

Forrás: AFP

Szinte nincs olyan hét, hogy a tévécsatornákon szörfözve ne bukkanjunk rá a Jóbarátok című sorozat valamelyik epizódjára. Az 1994 és 2004 között gyártott sitcom ma is olyan népszerű, mint a forgatása idején, ami nemcsak a jól kitalált karaktereknek – Monica,  Rachel, Phoebe, Joey, Chandler és Ross – , hanem az őket megformáló kiváló színészeknek is köszönhető. Tizenhárom év telt el a sikerszéria befejezése óta, és az egykori szereplők közül Jennifer Aniston lett a legkeresettebb színész­nő, de kétségkívül a  bohókás Phoebe-t megformáló Lisa Kudrow a legboldogabb.

– Két hónap múlva ötvennégy éves le­szek, és időnként szám­adást végzek. Hálát adok az eszemnek, amiért nem szippantott be Hollywood, nem rontott meg a pénz, a szex és a drogok világa – nyilatkoz­ta a közelmúltban a színész­nő, akiről talán kevesen tudják, hogy korántsem volt olyan mohó szerető, mint a karaktere. 

– So­ha nem titkoltam, hogy már javában forgattuk a Jóbarátokat, elfogyasztottam jó pár filmes szeretőt, de a valóságban még szűz voltam. Utólag is örülök, hogy a szüzességemet a férjem, Michel (Michel Stern, reklámszakember – a szerk.) vette el, és nem tartom cikinek, hogy 32 éves koromig vártam erre. Mi a mai napig együtt élünk, van egy fiunk. És boldogok vagyunk.

Lisának szakmailag sincs oka panaszra, folyamatosan forgat, legutóbb Emily Blunt oldalán láthattuk a Lány a vonaton című filmben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek