Celeb

Dér Heni: Minden, amit leírtam, valóra vált

ND

Létrehozva: 2017.07.31.

Dér Heni megtalálta a gyerekkori naplóját, és amikor kíváncsian belelapozgatott, döbbenetes dologra lett figyelmes.

Milyen jó lenne, ha minden vágyunk egy varázsütésre valósággá válhatna, amihez csak le kellene írnunk azokat… Dér Heni álmai épp így keltek életre az évek során.

– Gyerekkoromban naplót vezettem, és pár éve ismét a kezembe került, nagyon érdekes volt újraolvasni – kezdett bele különös történetének mesélésébe Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában az énekesnő. – Volt benne egy olyan mondat, hogy bárcsak Magyarországon lehetnék híres énekesnő. Ahogy olvastam tovább kiderült, hogy a legtöbb kívánságom, amiket leírtam, teljesült. Azóta is csak pozitív mondatokat írok le, vagy mantrázok magamban, hiszen ha pozitív dolgokkal foglalkozik az agyunk, akkor egy idő után tényleg sokkal több jó fog velünk történni.

Valóban ennyi lenne az egész? A leírt óhajok erejét Peller Mariann is igazolhatja, aki lapunknak elárulta, hasonló csodában neki is volt már része.

– Egyetemista voltam, amikor úgy döntöttem, hogy kiírom magamból a vágyaimat, többek közt azt is, hogy milyen társat képzelek el magam mellé – mesélte a Borsnak Peller Mariann. – Nem a külsőségekkel foglalkoztam, hanem olyan tulajdonságokat írtam le, amik egy kiegyensúlyozott boldog párkapcsolat feltételei. Utólag látom, hogy épp olyan párt kaptam az élettől, amilyet szerettem volna. Ha kiírjuk magunkból a vágyainkat, azokat hála és öröm érzetével társítjuk, akkor olyan erőt adunk nekik, amelyek által szó szerint életre kelnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek