Celeb

Bundával szigetelt Iszak Eszter

Bors

Létrehozva: 2017.08.15.

<p>Esztit nem zavarja, ha sokan felismerik.</p>

Iszak Esztit a hétvégi lehűlés sem rettenthette el, hisz imádja a zenét és a fesztiválok hangulatát. A Sziget pedig ideá­lis számára, mert ott fut össze általában a legtöbb ismerőssel. Azt mondják, hogy a fesztiválokon szinte bármi megtörténhet, és így nem megle­pő, hogy Esztinek is van felejthetetlen szigetes sztori a tarsolyában.

– Soha nem felejtem el, amikor 5-6 évvel ezelőtt egy barátom bevitt a kedvenc előadóm, Bebel Gilberto koncertje alatt a backstage-be, onnan tombolhattam végig az egészet, ami elképesztő élmény volt – mesélte a Borsnak Eszti.

– Szinte gyerekkorom óta ő a legnagyobb kedvencem, és miután kamu portugál nyelven végigénekeltem az egész koncertet, odajött hozzám egy nő, akiről később kiderült, hogy ő Gilberto menedzsere. Beszélgetni kezdtünk, és elmondtam neki, hogy szerintem én vagyok Gilberto első számú magyar rajongója, kívülről tudom a brazil énekesnő és családja egész élettörténetét. Szimpatikusnak talált, ezért később személyesen is volt szerencsém beszélgetni Gilbertóval, legvégül kaptam tőle egy dedikált CD-t, és csináltunk egy közös képet.

A csinos műsorvezetőt leginkább a közösségi élmény és a felszabadult pillanatok vonzzák a Szigetre, és az sem zavarja a szórakozásban, ha gyakran felismerik és megállítják.

Pólómeccsről ugrott be Andy Vajna

Andy Vajna barátai társaságában múlatta az időt a Sziget Fesztivál VIP-szektorában. A filmmogullal a The Chainsmokers együttes koncertjének ideje alatt találkoztunk, és elárulta: bár konkrét tervek nélkül érkezett az idén 25 éves Sziget Fesztivál területére, jókedvének semmi sem szabhatott határt. Amikor munkatársunk elmondta, melyik laptól van, így reflektált:

–  Óh, a Borstól, még sosem hallottam róla – viccelődött, majd témát váltott. – Éppen a magyar–orosz vízilabda-mérkőzésről jövök, aranyérmes a magyar csapat – újságolta nagy lelkesedéssel Vajna, akit hirtelen annyian vettek körbe, hogy a beszélgetés itt megszakadt.

Kutcherék Khalifáztak

A Szigetre is kilátogatott Ashton Kutcher és Mila Kunis. A sztárpár a csütörtöki Wiz Khalifa-koncertet nézte végig előkelő, de titkos helyről, látszólag nagy élvezettel. Nem maradhatott el mellőlük a Milával Budapesten forgató Justin Theroux sem, aki aznap ünnepelte 46. születésnapját, és volt alkalma közös képet is készíteni a népszerű rapperrel. 

Szerelmével lazított Kenderesi

Az olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás a Sziget Fesztiválon piheni ki a vizes-vb fáradalmait. A kiváló sportoló szintén úszó párjával, Sebestyén Dalmával lazított. 

– Első fesztiválunk – írta közösségi oldalára Kenderesi. 

Jegygyűrű keresi a gazdáját

Nem várt kincsre bukkant egy éppen házasodni készülő pár a szombat esti Macklemore-koncert után a Szigeten. – A buli után elindultunk haza, amikor egy fényesen csillogó tárgyra lettünk figyelmesek a tánctéren. Csak akkor láttuk, hogy egy jegygyűrű, amikor felvettük – mesélte Kádas István, aki a Facebookon várja a fehérarany, kővel kirakott ékszer tulajdonosának a jelentkezését.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek