Celeb

Szétosztották a Klapka-vagyont: Sandy viszi tovább az üzletet

Bors

Létrehozva: 2017.08.03.

Elosztották az Aranyember mesés vagyonát, aki még múzeumot is kap majd.

Forrás: Bors

Vége a huzavonának: mindenki megkapta a maga jussát a milliárdos üzletember vagyonából. 

Mint arról korábban a Bors is beszámolt, Klapka legidősebb fiát, Györgyöt a Vámház körúti üzlett felett található 100 milliós lakással fizették ki - emellett két autóval is gazdagodott. A Story információi szerint az özvegy örökölte meg a Normafa utcai villát, ami mellé egy szép summa, valamint egy autó is járt - az üzleti életből azonban kivonul. 

Az "Aranyasszony" Sandy lett: noha apja halála óta ő vezette az arany- és régiségboltot, mostantól papíron is ő a cég főnöke. "Maradok az üzletben. Konkrét terv még nem született az átalakításról vagy másról, de az biztos, hogy néhány hagyatékhoz tartozó dolgot eladunk. Ilyen a kőbányai telek is" - nyilatkozta a magazinnak Sandy.

Klapka híres dióültetvényének a sorsa azonban még nem tisztázott - az azonban már biztosnak látszik, hogy az üzletember emlékére egy múzeumot is létrehoz a család.

A legidősebb fiú, Gyuri egyébként a Hot! magazinnak beszélt örökség-része sorsáról: "Még nem tudom, mit kezdek velük. Lehet, hogy eladom, lehet, hogy eliszom" - mondta nevetve, majd komolyra fordítva a szót elárulta, gondolkozik rajta, hogy magánrendelőt nyisson Alma lánya számára, aki idén nyáron szerezte meg a szemorvosi diplomáját.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek