Celeb

Papadimitriu Athina: Eltűntek a férfiak

H. G.

Létrehozva: 2017.09.24.

<p>Már nem is reménykedik abban, hogy valaha párra talál Papadimitriu Athina.</p>

Forrás: Czerkl Gábor

A színésznő régen túl van a magánéleti válságán, és jobban néz ki, mint évekkel ezelőtt, amikor párkapcsolata zátonyra futott - ennek ellenére úgy érzi, kicsi az esélye, hogy találjon valakit. 

– Jelentkező lenne, de a hozzám illő férfiak többsége már több váláson túl van, össze vannak roppanva fizikailag és lelkileg is. 

Athina mégsem magát sajnálja. Azt mondja, a legszomorúbb az, hogy a körü­lötte lévő, 20-30 éves nők is hasonló cipőben járnak, nem találnak párt. 

– Egyáltalán nem csodálkozom a helyzetemen, amikor a nálam sokkal fiatalabb lányok, nők szinglik, bánatosan lézengenek. Az ő korukban én egyik kapcsolatból léptem a másikba – mondta a színésznő, akit a Nemzeti Lovas Színház évadnyitóján ért utol a Bors. – Döbbenetes dolgokat hallok ezzel kapcsolatban. Egyik harmincéves ismerősöm mesélt arról, hogy mivel itthon nem talált pasit magának, kiment nyaralni Gö­rögországba, hátha ott találkozik valakivel. Szerinte teljesen re­ménytelen a helyzet, egyetlen olyan férfit sem látott, akivel szívesen váltott volna akár két szót. Mintha kihaltak volna a férfiak – méltatlankodott a színésznő.

– Ezt én is tudom tanúsítani, mert a szakításom után én is ott néztem körül, hátha épp rokonaim hazájában találkozom az igazival. Akár vissza is költöznék, mert a tenger szerelmese vagyok. Tanúsíthatom, hogy évek óta én sem láttam ott olyan férfit, akivel szívesen találkozgatnék – mondta Athina. Hozzátette: szerencsére rengeteg a munkája, a nagymama szerepe pedig boldoggá teszi és leköti.

– Anna lányom kisfia, Karcsika két és fél hónapos, gyönyörű baba. Igyekszem vele sok időt tölteni. Mindenért kárpótol.

Sok csalódás érte

A színésznő 1981 és 1997 között élt Trokán Péter színművésszel. Közös lányaik, Anna és Nóra a szülők hivatását választották. 1997 és 2009 között élt dr. Magyar Gábor háziorvossal, akitől féltékenységi jelenetei és bántalmazásai miatt elköltözött. A színésznő csalódásairól, örömei­ről részletesen beszámol az Athina című önéletrajzi könyvében.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek