Celeb

Egyetlen poszt csinálhat szupermodellt a tiniből

Bors

Létrehozva: 2017.10.30.

<p>“Egy álom vált valóra!”</p>

Jelenleg épp egy New Hampshire-ben élő 19 éves egyetemistát akarnak megkaparintani a komolyabb modellügynökségek. A másodéves lány egyetlen - a netet pillanatok alatt bejáró - Insta-posztnak köszönheti, hogy elindul modellkarierrje - amiről eddig csak álmodozhatott. A brit Anok Yait a múlt héten kapták lencsevégre Washingtonban, egy egyetemi bulin, a kép pedig fel is került a fotós Insta-oldalára - más posztokkal együtt. Azonban valamiért a 19 éves egyetemista igéző tekintete és tökéletes alakja látványosan jobban megérintette a netes közönséget, mint a többi fotó - aminek meg is lett az eredménye.

Saw her right at the end of Yardfest. Stunning @anokyai #huhc #huhomecoming #theyard #fro #curlyhair #darkskin #sudanese

TheSUNK|The Shit U Need 2 Know (@thesunk) által megosztott bejegyzés,

“Először azt hittem, valaki mémet csinált belőlem” - idézte fel Anok azt a pillanatot, amikor először szembesült vele, hogy felkapták a képét. A lány arról is beszélt a Mirrornak: régóta érdekli a divat és a művészetek, ám a modellkedés volt a nagy álma. A fotókat - amikor először látta - egyébként átlagosnak értékelte... “Eleinte nem értettem, mit lát benne mindenki, mert én tényleg nem láttam benne semmi különöset. Azt hiszem, az ember annyira hozzászokik a saját látványához, hogy már nem is látjuk a saját szépségünket!”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek