Celeb

Ez a barna bombázó Király Viktor új szerelme

HG

Létrehozva: 2017.10.29.

A nézőtéren izgulta végig a Sztárban sztár műsorát Király Viktor új szerelme. Ahogy az énekes Phil Collinsként színre lépett, a barna szépség le sem vette róla a szemét, végig Viktor tekintetét kereste, ám ő diszkrét lovag, még az adásszünetben sem ment oda hozzá. Mi­vel a kapcsolatuk még friss, nem akarta felfedni barátnője kilétét. A csinos lány a szám végén büszkén ünnepelte az énekest, aki maximális pontot kapott a produkcióra. Most még jobban izgulhatott a fellépés előtt, ugyanis nemrég azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy nem szereti, ha hozzá közel állók nézik. Az esti adásban ma Lenny Kravitzként is viszontláthatjuk Viktort.

– Valóban feszélyez néha, ha a legnagyobb kritikusaim a nézőtéren ülnek, a barátnőm jelenlétében is izgultam kicsit, de nagyon jólesett a támogatása – mondta a Borsnak az énekes. 

Viktor alig néhány napja árulta el, hogy a szíve újra foglalt. Instagram-oldalára posztolt egy képet, melyen egy gyönyörű lány kezét fogja. Anitával nagyjából két hónapja jár, előtte azonban hosszú ideig szingli volt. Február közepén mindenkit meglepett a hír, amikor a TV2 mű­sorvezetője, Nagy Réka és Király Viktor fél év együttjárás után szakított. 

What a great night! ❤️

Viktor Kiraly (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek