Celeb

Révész Sanyi főnyeremény – licitálhat rá

Bors

Létrehozva: 2017.10.02.

Forrás: Knap Zoltán

Nemes vállalkozásban segédkezik Révész Sándor. Az egykori Piramis és Generál énekese részt vesz egy olyan alapítványi akcióban, amellyel pénzt gyűjtenek rákbeteg gyerekeknek. A rocksztár egy régi jó barátja akcióját segíti. Aki most a legtöbb pénzt ajánlja fel, az egy romantikus vacsorán vehet részt vele. 

„A Sztársimogató egy jótékony célú árverés, amelynek bevételéből beteg gyermekek álmait váltják valóra. Jómagam lennék az első felajánló” – írja facebookos honlapján Révész.

– A licit nyertesét, azon túl, hogy megtapasztalhatja, milyen érzés egy sokat szenvedett kis ember szívét egy rég­óta vágyott ajándékkal az öröm fényébe borítani, Lajsz András látja majd vendégül a L.A. Bodegita étteremben, egy, az én társaságomban, meghitt beszélgetés közben elfogyasztott finom vacsorára – mondja a Borsnak az énekes. – Nem véletlen, hogy különösen a szívemen viselem ezt az akciót. A barátom kislánya súlyos beteg volt, és egy hasonló akció mentette meg az életét. Már egészséges nagylány, de akkor láttam, hogy a szülei mennyire el voltak keseredve. Pokoli éveken vannak túl. Akkor határoztam el, hogy a magam módján én is segíteni fogok. Miután a kislánya meggyógyult, a barátom alapítványt hozott létre. Ott segítenek, ahol tudnak: véradást szerveznek, nyaraltatják a gyerekeket, ösztöndíjakat adnak, álmokat gyűjtenek és teljesítenek.

A Révész Sándorral elköltendő vacsorára a licit 2017. október 6. reggel 9 óráig tart.

Licitálni az alábbi címre kattintva lehet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek