Celeb

Németh Kristóf vár az összeköltözéssel

A. T.

Létrehozva: 2017.11.30.

Ha rosszul is indult, kifejezetten jól zárul az év Németh Kristóf számára, miután szakmailag és magán­életileg is rendeződni látszik az élete. A Fórum Színház direktorával A Forgatókönyv című darab fotóspróbáján találkoztunk, melynek december 6-ai premierje lesz a bemutatója. Az már csak hab a tortán, hogy a debütá­lást új kedvese, Zita oldalán fogja végigizgulni. Miután ta­vasszal véget ért a kapcsolata táncművész párjával, nem is számí­tott arra, hogy hamarosan is­mét beköszönt az életébe a szerelem.

– Augusztus óta egy olyan lánynak udvarolok, akivel a szikra titkon évek óta megvolt köztünk – utalt Kristóf arra, hogy Zita abban a vidéki szállodában dolgozik, ahol ő és kisfia, Lóci törzsvendégnek számítanak, így ismeretségük régre vezethető vezethető vissza. A parázsból azonban csak akkor lett tűz, miután mindketten egyedülállóak lettek. Az már csak plusztöltetet adott a színésznek, hogy Lóci is kedveli a lányt, így a feszengős ismerkedési fázist azonnal átugorhatták. – Tanultam az előző kapcsolataim hi­bái­ból, így egyelőre nem tervezzük, hogy összeköltözünk. Ez­úttal nem sietek el semmit, és kiélvezem a hirtelen jött bol­dogságot.

Elfújta a szél újragondolva

A Forgatókönyv című darab az 1939-es évbe repít vissza minket, amikor is csupán néhány napjuk volt a szakembereknek, hogy elkészítsék a később Oscar-díjjal jutalmazott film forgatókönyvét Margaret Mitchell regényéből. A gond csak az, hogy a kiszemelt forgatókönyvíró nem olvasta a könyvet. Csonka Andrást, Magyar Attilát, Szerednyey Bélát láthatjuk a színpadon, a rendezői székbe pedig Szente Vajk ült.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek