Celeb

Rémálmok gyötrik Peller Annát

Bors

Létrehozva: 2017.11.24.

Majd minden este színházban játszik, szinkronizál, az RTL Klub Reggeli műsorának házigazdája, miközben civilként édesanya és feleség. Peller Anna naptárja hónapokkal előre programokkal zsúfolt, pihenésre szinte alig van ideje, így a felgyülemlett stresszt is nehéz levezetnie.

Anna azok közé a színésznők közé tartozik, akik mindig mosolyognak és akkor is kedvesek a környezetükben lévőkkel, ha épp rossz kedvük van vagy épp a fáradtságtól alig tudják nyitva tartani a szemüket. Ez utóbbi pedig elég gyakran előfordul vele, hisz hajnalban már a tévéstúdióban van és ha aznap előadása van a színházban, este tizenegy óra előtt nem ér haza, ráadásul az érkezése után még előszeretettel áll neki a másnapi ebéd gyártásának mesélte már többször, több fórumon. Arról azonban ritkán esett szó, miként harcol a kimerültséggel.

Az Egészség Magazint keresse kéthetente, pénteken a Borsban!

Fizessen elő a Borsra kényelmesen: online, bankkártyával!

Lapozzon bele:

– Időnként rémálmok gyötörnek  – vallja be Anna azt, hogyan reagál a szervezete a túlhajszoltságra. – Keveset tudok pihenni, de ha véletlenül van egy szabad délutánom vagy estém, akkor csak nézek ki a fejemből vagy olvasgatok csendben, netán meditálok.  Ezek nagyon jól tudnak esni, főleg a csend!

A színésznő azt mondja, mivel imádja a munkáját, nem éli meg tragikusan, hogy túlzott feladatvállalásai az alvás rovására mennek.

– Ha nagyon fáradtnak érzem magam, futni is elmegyek. Kifutom magamból a fáradtságot és a stresszt. Ezzel azt is megakadályozom, hogy pánikrohamaim legyenek. Évekkel ezelőtt ez ugyanis heves szívdobogásérzéssel és fulladással jelentkezett, ha túlhajszoltam magam, de szerencsére sikerült leküzdenem a betegséget – mesélte a színésznő magazinunknak.

Anna arra is odafigyel, hogy minőségi ételeket fogyasszon és szervezete semmilyen vitaminban ne szenvedjen hiányt. Állítása szerint rengeteg B-, C-, D-vitamint, valamint magnéziumot és kalciumot fogyaszt, ahogy négyéves kislánya, Annabella és férje, Miki vitaminháztartása felett is éberen őrködik.

Összességében úgy véli, ő kifejezetten egy harmonikus teremtés, akinek minden nehézségére gyógyírt jelent szerető családja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek