Celeb

Hátszél nélkül tör sikerre Fésűs Nelly lánya

Bors

Létrehozva: 2017.12.03.

Forrás: Czerkl Gábor

Egyik pillanatról a másikra lett nagylány Fésűs Nelly gyermeke, Csenge, akit másfél évvel ezelőtt eltanácsoltak a Kismenőkből, mert az ítészek úgy gondolták, még nem érkezett el az ő ideje.

A 14 éves lány most szó szerint berobbant Hevesi Tamás oldalán a Sztárban sztár+1 kicsi színpadára. Édesanyja is alig ismert rá. 

– Nem hittem a szememnek. Nem tudom, mikor nőtt fel, bennem még annak a kislánynak a képe él, aki totyog mellettem. Most meg áll a színpadon, és felnőtt módjára énekel. Halálosan meghatódtam tőle, az öltözőmben sírtam végig a múlt vasárnapi produkcióját – mesélte a Borsnak Nelly, aki nem tudta élőben megnézni a lányát, mert előadása volt aznap este. Ma viszont a nézőtéren fog ülni.

– Alig vártuk, hogy véget érjen az első felvonás a színházban, és az öltözőbe érjünk a kollégákkal, hogy megnézhessük őt. Egyszerre léptünk színpadra, így kicsit késve láttam. Hihetetlenül izgultam érte. Szerintem ma élőben rosszabb lesz, szét fogom tördelni az ujjaimat.

Csenge édesanyjához ha­sonlóan a show-bizniszben szeretne sikereket elérni, de nélküle. Nelly ezt elfogadta. 

– Nekem az a dolgom, hogy támogassam és biztos hátteret biztosítsak számára. Nem akar Fésűs Nelly lányaként érvényesülni, ezért szerepel Horváth Csengeként. A rögösebb utat választotta, de én ennek nagyon örülök. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek