Celeb

Meryl Streepet nem érdekli a melle

Fái

Létrehozva: 2017.12.07.

Baromi nehéz a munkát összeegyeztetni négy gyerekkel, pláne, ha valaki olyan foglalkoztatott színésznő, mint Meryl Streep. Minden évben készít egy-két filmet, és majd minden évben jelölik Oscarra. Návai Anikó azt kérdezte Meryltől, hogy hangolta össze a karriert a családdal?

– Azt válaszolta, hogy egy színész jobb helyzetben van, mint egy producer, vagy rendező, mert sza­badúszó – tolmácsolja a választ Anikó. – A színész viheti magával a gyerekét a forgatásra, ahol a lakókocsiban vele lehet. Persze ott van egy-két bébiszitter, és persze a férje, aki szobrászművész.

„A férjem hála istennek olyan férfi, akit érdekelnek a gyerekei. Mindig ott volt, mindig részt vett a velük való munkában” – mesélte a színésznő Anikónak, aki a hiúságról is kérdezte: „Nagyon korán eldöntöttem, hogy nem érdekelnek sem a kilók, sem a szépségem. Nem a külsőm miatt akartam szerepeket kapni, mert az beskatulyázott  volna. Így sokkal több karaktert eljátszhattam. A mai színésznők azzal vannak elfoglalva, hogy hány kilót nyomnak, hogy néznek ki, milyen a cicijük, de ezzel tipizálják magukat.”

Való igaz, Meryl sokszínű művész, zseniálisan formált meg különböző karaktereket. Hogy csak néhány fontos filmjét említsük: Szofi választása, Szarvasvadász, Francia hadnagy szeretője, Távol Afrikától, Az ördög Prádát visel, Vas Lady, vagy a legújabb, a Pentagon titkai.

A teljes interjút, aminek végén Meryl magyarul kíván boldog karácsonyt és puszit dob, szombaton késő este nézhetik meg a TV2-n, a nagyfilm után. A Hello, Hollywoodban az erősebb nemet Hugh Jackman, Tom Hanks képviseli majd.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek