Celeb

Sütő Enikő rálelt a boldogság titkára

P. J.

Létrehozva: 2017.12.23.

Forrás: Fem3

Sütő Enikő nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy megmutatja az embereknek a boldogsághoz vezető utat. Az egykori manöken új műsort kapott a FEM3 csatornán, amelynek lényege, hogy a beszélgetőpartnereivel segít a né­zőknek eljutni a boldogsághoz. Az egykori modell az vallja, hogy a boldogság igenis tanulható, ha képesek vagyunk érte áldozatokat hozni, és megtartani a belső harmóniát. 

– Mindannyian tudjuk, hogy jelenleg a világ hatalmas változásokon megy keresztül, és nem egyszerű lépést tartani ve­le. A műsoromban egy értékte­remtő, korszerű gondolkodást szeretnék bemutatni kvantumfizikusok, agykutatók és tapasztalt emberek segítségével – kezdte a Borsnak Sütő Enikő, majd elárulta azt is, hogy mi a bol­dogság titka. 

– Úgy gondoltam az öröm csak egy pillanat, és a boldogság tartós, de kiderült, hogy ez egyáltalán nem így van. Miután egy bi­poláris világban élünk, maga a boldogság nem tud egy folyamat lenni. Ez az érzés szorosan összefügg a boldogtalansággal, és a kettő folyamatosan váltakozik. Az viszont nagyon fontos, hogy függetleníteni tudjuk ma­gunkat a külső körülményektől, és megtartani a belső harmóniát. De ezt még én is csak gya­korlom. 

A Boldogság Mi­nisztériuma első adásában többek között Ernyey Béla lesz a vendég, december 25-én a FEM3 műsorán.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek