Celeb

Jimmy bikaként bánt a nőkkel

Bors

Létrehozva: 2018.01.19.

Különleges vallomással állt elő a 37 éves Roxana Tudor bukaresti reklámmenedzser a Magyar Hírlapban. A nő szerint, amikor két évvel ezelőtt rádőlt egy szekrény, gerince pedig lassan gyógyult, Zámbó Jimmy dalait hallgatta, attól gyógyult meg. Sőt, a Király szép hangja – amit mennybéli orvosságnak nevez – még abban is segített neki, hogy végül teljesen magyarrá válljon.

Időközben pedig egy eddig sosem látott Jimmy-interjú is előkerült az RTL Klub archívumából. A Fókusz péntek este mutatja be a Király 1999. november 21-i koncertje előtt készült felvételeket, aminek apropóját az adta, hogy a zenész szórakoztató műsorával nem sokkal korábban a csatornához szerződött.

Az énekes csepeli otthonában fogadta a stábot, a felvételen tisztán hallható a háttérben Jimmy akkor még kicsi gyermekeinek hangoskodása is. A Király nagyon jó hangulatban és meglepően őszintén válaszolt női rajongókhoz fűződő viszonyát firtató kérdésre is. – Én úgy érzem, hogy ez a rajongás többnyire inkább a dalaimnak, illetve annak szól, ahogy előadom ezeket a dalokat. Ez csodálatos dolog: nincs szebb egy férfinak, egy bikának, ha barcoghat és átmehet vadászba – fogalmazott az 1999-ben készült interjúban Zámbó Jimmy.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek