Celeb

Kolléganőjével jött össze a Korhatáros szerelem szívtiprója

ND

Létrehozva: 2018.01.09.

<p>A Korhatáros szerelem című sorozat sármos főszereplője a magán­életben is idősebb nőt szeret. Igaz, közte és a sorozatban Bettit játszó Rujder Vivien között csupán egy év a korkülönbség.</p>

Forrás: Kecskeméti Zoltán, TV2

A TV2 népszerű, Korhatáros szerelem című sorozata nemcsak a tévéképernyőn, de a való életben is romantikus szálakat sző. A sorozat sármos, 24 éves főszereplője, Kovács Tamás a forgatás ideje alatt a történet szerint legjobb barátjára ráhajtó Bettivel, azaz a nála épp egy évvel idősebb Rujder Vi­viennel jött össze.

A két színész boldogsága a sorsnak köszönhető, ugyanis egy hajszálon múlt, hogy Vivien a színészi pályát választotta.

– Táncolni szerettem volna, csak a lábaim nem bírják. Gimiben pedig angolt tanultam intenzíven, más annyira nem foglalkoztatott. És akkor gondoltam, beadom ide is a jelentkezésem, persze egyáltalán nem hittem, hogy fel fognak venni – emlékezett vissza a Színház- és Filmművészeti Egyetemre törté­nő felvételijére Vivien a színház.org interjújában. 

– Én nem tanultam a színházról semmit, nagyon kevés előadást láttam, csak azt a néhány vendégjátékot, ami eljutott Mosonmagyaróvárra. Szóval eljöttem felvételizni, itt volt rengeteg szép lány, mindenki nagyon csinos volt, én pedig beállítottam teljesen köznapi ruhában.

Vivien sokáig kereste a helyét, idő kellett, amíg kibontakozott és ki­szakadt a naív kislány szerepéből. Az osztályfőnöke, Máté Gábor már az elején bi­zalmat szavazott a lánynak. Amikor például elvitte osztályát az állatkertbe, hogy ott válasszanak ki és tanulmányozzanak egy-egy állatot a színészpalánták, akkor Vivien azon filózott, hogy flamingó legyen vagy oroszlán. De a mestere már akkor is az oroszlánt látta a lányban, aki né­-hány évvel ezelőtt még nem Tamást választotta volna a kollégái közül.

– Matthew McConaughey-be újra meg újra sikerül beleszeretnem – mondta korábban az Origonak az olyan díjnyertes filmekben is szereplő Vivien, mint a Testről és lélekről vagy az 1945.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek