Celeb

VV Soma esze az RTL-es munkája közben is csak a csajokon jár

Bors

Létrehozva: 2018.01.27.

Nem engedte el az RTL Klub egykori valóságshow-hősének a kezét: VV Soma a csatornánál dolgozik, igaz, a háttérben munkálkodik a Survivor sikerén.

Forrás: Viasat3/Labancz Viktória

Már javában folynak a népszerű Survivor túlélő rea­lity előkészületei, amelynek keretében az RTL Klub weboldalán lehet jelentkezni a válogatásra. Megtudtuk, hogy ezúttal a szereplőválogatásban a legutóbbi ValóVilág nyertese, VV Soma is részt vesz,  a közelmúltban ugyanis munkát kapott anyacsatornájánál. 

– Nemrég láttam a neten, hogy az RTL Klub castingos munkatársakat keres, és kaptam az alkalmon, azonnal je­lentkeztem. Nekem sosem volt büdös a munka, korábban például egy barátom szüleinek az éttermében dolgoztam heti négy napot, de az számomra már nem pálya. Nagyon örültem, amikor az állásinterjú után szóltak a csatornától, hogy felvettek, mert mindig is szerettem a Survivort, és így még izgalmasabb, hogy kicsit beláthatok a kulisszák mögé újságolta a Borsnak Soma, aki nyitva tartja a szemét, ha a hölgyekről van szó.

– Szívesen felhívok bárkit, de meg kell hagyni, ha egy szép lány telefonját kell tárcsáznom, fürgébbek az ujjaim – nevetett Soma. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek