Celeb

Autóversenyző lett Pumped Gabo

G. Sz.

Létrehozva: 2018.03.27.

Pumped Gabónak előbb volt kocsija, mint jogosítványa, de nemrégiben már legálisan teljesítette élete első driftversenyét.

A Bors január elején elsőként számolt be arról, hogy Pumped Gabo nagy álma, hogy egyszer autóversenyzésből keresse a kenyerét. A realitysztár azóta egy hazai driftversenyen is bemutatkozhatott.

– Az autók iránti szenvedélyem egészen kiskoromban kezdődött, beleszerettem a driftelésbe is – magyarázza a Borsnak Gábor, aki direkt hátsókerék- meghajtású autót vásárolt magának, mert azokat sokkal könnyebb csúsztatni.

– Az első autóm is egy BMW volt, de akkor még jogsim sem volt és el-elkaptak a rendőrök driftelgetés közben, de már jogsitulajdonosként is tiltottak el vezetésről fél évre. A Pumpedék egyik utolsó epizódjában kipróbálhattam egy igazi versenyautót és azután vettem meg a mostani kocsim, amit a versenyen is használtam. Ez volt az első versenyem, és bár az utcai kategóriában nekem volt egyedül rendszám is a kocsimon, a legjobb 16-ig jutottam. Őszig az országos bajnokság összes futamán elindulok majd – avatott be minket terveibe Pumped, hozzátéve, hogy addig meg sem áll, amíg nem ő lesz az extrém autó-motorsport királyának számító Ken Block magyar megfelelője.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek