Celeb

Németh Kristóf: Lócinak szeretnék egy kistestvért

K. Sz.

Létrehozva: 2018.05.05.

A Fórum Színház igazgatója nemrég egy lakáskulccsal lepte meg élete szerelmét, Zitát, akivel nemcsak az összebútorozást, hanem a családalapítást is nagyon komolyan fontolóra vették.

Nyáron lesznek együtt egy éve Zitával, és már össze is költöztek. Nem érzi gyorsnak ezt a tempót?

Abszolút nem, amikor együtt vagyunk, már olyanok vagyunk, mint egy család. Esténként abszurdnak éreztem, hogy állandóan fel kellett csöngetnie, mint egy idegennek, ezért nemrég egy kulcscsomóval leptem meg. Pár hónapja két teljes hétig, éjjel-nappal együtt voltunk Thaiföldön, és ez az időszak győzött meg arról, hogy nem csak jól érezzük magunkat egymás társaságában, de komoly és hűséges társai is lehetünk egymásnak egy életen át.

Nagyon mozgalmas időszak elé néz: színház, lakásfelújítás…

Ilyen az idei évem. Az Urániában működő Fórum Színház nagy sikereket ért el az évadban, a nyáron több helyre is megyünk turnézni az előadásainkkal, miközben újra próbálok a Billy Elliot című musicalben. Hatvan előadás lesz egy hónap alatt, ami igen megterhelő számomra művészileg és fizikailag is. Mindeközben lesz egy kis lakásfelújítás is, leginkább Lóci fiam szobáját nagyfiúsítjuk, hiszen már kész kamasz.

Mit szólt Lóci az új párjához?

Nagyon jól kijönnek, mivel – ahogy én is – öt éve ismerik már egymást Zitával, így ők korábban lettek barátok, mint mi egy szerelmespár. Nagyon megmaradt nekem, amikor Lócinak évekkel ezelőtt volt egy kedvenc plüssfigurája, amit Londonból hoztam neki. Abban a szállodában pihentünk, ahol Zita is dolgozik, és a bárban arra lettem figyelmes, hogy a kisfiam neki adta azt a figurát. Akkor tudtam, hogy Lócinak nagyon fontos Zita személye.

Lóci édesanyjával hét éve váltak el. Hogyan viselte a fia, ha egy új nő érkezett az életébe?

Kínosan ügyeltem arra, hogy akkor mutassak be valakit Lócinak, amikor már éreztem, komoly a dolog. A válásomat követő hét évben Zita a második komoly kapcsolatom, előtte csak egy hölgyet mutattam be neki. Magam is nagyon féltettem Lócit a szakítás után, féltem, hogy rettenetesen megviseli, s elrontja ezzel a gyerekkorát. Madridban voltunk, amikor először őszintén szóba hoztuk a szakítást, hogy milyen lesz az életünk a jövőben és mi történik körülötte. Megdöbbentett, hogy mennyire jól és nyitottan, felnőttek módjára tudott beszélni a kialakult helyzetről, lényegesen kiforrottabb a személyisége, mint a kortársainak.

Előző párjánál többször említette, hogy nem mondott le a családalapításról. Mit gondol most erről a kérdésről?

Minden vágyam, hogy Zitával közös családunk legyen. Erről beszéltem is nemrégiben a fiammal, és nagyon felvillanyozta az ötlet. Szeretnék egy kistestvért Lócinak, aki meg már nagyon készül arra, hogy a „nagy bátyja” lehessen a testvérének.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek