Celeb

VV Fanni-gyilkosság: horrorisztikus elmélettel állt elő egy telefonáló

Bors

Létrehozva: 2018.05.29.

Az egykori ValóVilág-szereplő holttestét a mai napig nem találják. Egy nő tudni véli: soha nem is lesz meg. Azt is elárulta, miért.

Továbbra is nyomoz a rendőrség VV Fanni halála ügyében - miközben a család ügyvédje, dr. Lichy József számos telefonhívást kap - mindenki el szeretné mondani a maga teóriáját. Egy asszony például meglepő részletességgel ismerte az ügyet, és úgy gondolja, igazán horrorisztikus okok miatt nem lesz meg soha Fanni holtteste: azt ugyanis a Veszprém közeli erdőkben felfalhatták a vaddisznók.

"Azt állítja, tudomása van arról, hogy azon a végzetes novemberi napon a lehetséges gyilkos felhívott valakit telefonon, és segítséget kért, hogy miként tüntesse el a lány holttestét. Tanácsadója azt javasolta, hogy vigye ki az erdőbe, még azt is megjelölte, hogy melyik vadászles közelébe tegye le az élettelen testet. Valószínűleg tapasztalt erdőjáró vagy vadász lehet, mert még arra is volt gondja, hogy kukoricát vetessen az elkövetővel, és azt helyezze el Fanni közelében. Erre azért volt szükség, hogy a télen már amúgy is kiéhezett vaddisznók könnyebben szagot fogjanak" - mesélt a hívásról az ügyvéd a Blikknek, hozzátéve: természetesen az információt továbbította a nyomozóknak is.

Hogy mennyi lehet igaz a brutális elméletből, jelenleg még nem tudni - az azonban tény, hogy a rendőrök a Veszprém környéki erdőkben anno valóban keresték a lány holttestét - sikertelenül.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek