Celeb

Csajként, talpig rúzsban és parókában küzd Puskás Peti - fotók

Bors

Létrehozva: 2018.07.10.

A zenész bevállalt egy igen különleges fotósorozatot a jó ügy érdekében.

A Pride alkalmából és a Fábián Juli emlékalapítvány támogatásáért egészen kivetkőzött önmagából - hogy más bőrébe bújjon - Puskás Peti. Az X-Faktor mentora azért vállalta be a különleges fotókat, hogy olyan, betegséggel küzdő zenészek életét segíthessen, akik nem tudják a gyógyulásuk ideje alatt eltartani magukat. A parókás-sminkes, női ruhás fotók közül egyet elárvereznek majd.

– Drága Juli, remélem fent a felhőkön ülve elégedett vagy te is az eredménnyel, és azzal a szeretettel, amivel csináltuk – írta Peti a képekhez, amiket mindenképp érdemes végiglapozni!

A Pride alkalmából a #randomshootingday nem kicsit változtatott át egy különleges fotósorozat kedvéért, illetve a Fábián Juli emlékalapítvány támogatásáért , mivel az egyik képet szeretnénk elárverezni nektek , amivel az alapítvány munkáját és ezzel olyan betegséggel küzdő zenészek életét segítenénk, akik nem tudják a gyógyulásuk ideje alatt eltartani magukat. Ha szeretnétek licitálni a #funhouse facebook oldalán megtehetitek! Köszi az egész csapatnak a képeket! Drága Juli remélem fent a felhőkön ülve elégedett vagy te is az eredménnyel és azzal a szeretettel , amivel csináltuk. ❤️❤️❤️ photo: Wlcsek styling,concept: BenceCsalar makeup: Carmismink grapic: Wirth Abigail hair: Koczka Koczek #apuskaspeti #puskaspeti #randomshootingday #pride #loveislove #társadalmifelelősségvállalás #charity #jotekonysag #jótékonyság

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek