Celeb

Nyári Dia: Hiányozni fog a pocakom

kbv

Létrehozva: 2018.07.09.

A színésznő már mindent összecsomagolt, és Danival a babának is beszereztek mindent. A visszaszámlálás elindult

Amilyen nehezen alakult a sorozatban Hanna élete, olyan könnyen ment az őt alakító Nyári Diáé. Míg a Barátok közt színésznője elmúlt nyolc évének legnehezebb feladatát játszotta a sorozatban, kisfia szépen növekedett a pocakjában. Diát múlt héten búcsúztatták el kollégái, pont akkor, amikor egy ideig utoljára volt látható a sorozatban.

– Nem titok, pár hete már nem forgatok, de a nézők valóban most láthatták az utolsó jeleneteimet. Megnézni ugyan a buli miatt nem tudtam, de emlékszem még a záró napokra, nagyon megható volt. Még annak ellenére is, hogy azért az elmúlt hetekben már sokat küzdöttünk a hasammal, hiszen Hanna a sorozatban nem várandós, éppen ellenkezőleg, lebénult egy baleset következtében. Szerencsére el tudtam különíteni a való életet és a megírt történetet, így nem viselt meg, hogy várandósan kellett befeküdnöm egy kórházi ágyban és kómást játszanom. Sőt talán néha még örültem is, hogy kerekesszékben, ülve forgathatok – mesélte Dia, aki azóta csak a babájára koncentrált.

Párjával, Kovács Dani sajtófőnökkel már mindent beszereztek, amire a babának szüksége lesz. Sőt Dia már a kórházi tartózkodásra is összecsomagolt, hiszen bármelyik pillanatban érkezhet a pici.

– Vasárnap töltöttem a 38. hetemet, a babám már befordult, igazság szerint már bármikor érkezhet. Jól érzem magam várandósan, és tudom, hogy még a hasam is hiányozni fog, de azért jó lesz, ha már a kezemben tarthatom. Egyébként apás és természetes szülést tervezünk, de ha máshogy alakul, akkor sem esek majd kétségbe – folytatta a színésznő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek