Celeb

Gundel Takács Gábornak most tilos kérdeznie

Fái

Létrehozva: 2018.08.21.

Megszoktuk, hogy a műsorvezető kérdésekkel bombázza a játékosokat különböző kvízműsorokban. Elképzelhetetlen, hogy ne kérdezzen. Vajon kibírja ezt az új műsorában?

Hat nap múlva, augusztus 27-én kezdődik Gundel Takács Gábor új műsora, a KérdezŐ. Hát egy biztos, a kérdező ezúttal nem a kvízmester lesz. A Bors ott lehetett a műsor felvételén, ahol egyértelműen kiderült, Gundel, ha nehezen is, de kibírja faggatózás nélkül.

– Igen, ez az első ilyen műsor, de szeretem, mert alapvetően egy kíváncsi ember vagyok. Új színt hoz, hogy a játékosok választják ki, ki kérdezzen tőlük. Természetesen rajtam kívül! – mondta akkor Gundel.

De akkor ki kérdez? Úgy száz civil, akik közt van például pék, állatorvos, idegenvezető, sőt még egy rabbi is. A párbajból csak egy páros kerül ki győztesként, ők a sztárlépcső „megmászása”, azaz ismert emberek – köztük Ónodi Eszter, Hajós András, Rúzsa Magdi vagy éppen Scherer Péter – kérdéseinek megválaszolása után akár tízmillió forintot is hazavihetnek. A tudásalapú, roppant szórakoztató vetélkedőt a VIASAT3-on tesztelhetik a műfaj rajongói.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek