Celeb

Haját és szakállát is színezi Zsidró

uv

Létrehozva: 2018.08.09.

A mesterfodrász szerint egyáltalán nem ciki, hogy a férfiak is színezik a hajukat. Ő is trükközik. De nem akar ezzel fiatalabbnak tűn­ni, csak egységes, sötét hajszínt elérni.

A külföldi sztárok őszszál-mentes haján valahogy sosem akadtunk fenn, míg hazai sztárjainknál rendre ledöbbenünk, ők pedig kínosan élik meg, és ma is ügyelnek rá, hogy ez ne legyen nyílt titok. Zsidró Tamás sztárfodrász ezt egészen másképp látja, és cseppet sem érzi cikinek, ha ma már egy férfi is komolyabban foglalkozik a hajával, sőt nem tagadja, hogy ő maga is trükközik a hajszínével.

– Én nagyon rosszul őszülök. Mindenhol fakul, csak a hajam tetején nem. Ha így hagynám, úgy nézne ki, mintha a tetejét festeném a hajamnak. Ezáltal egy kicsit rá is vagyok kényszerítve, hogy kezdjek valamit a problémával – kezdte lapunknak Zsidró, aki emiatt a haját és a szakállát is színezi.

– Nem akarok harminc­évesnek kinézni, csak szeretem, ha egységesebbnek tűnik a hajszínem, ezért egy direkt férfiaknak kifejlesztett őszárnyaló bemosószerűséggel pigmentálom a hajam és a szakállam is – árulta el a mesterfodrász, akitől megtudtuk, hogy annak ellenére, hogy ez teljesen természetes, manapság is diszkréten történik mindez a fodrászatokban. A gyártók pár perces, gyors hatású készítményeket fejlesztettek ki erre, hogy a fodrászok fejmosó tálnál, szinte észrevétlenül véghezvihessék a kis turpisságot.

Zsidró Tamás meg is növesztette a haját.

– Mindig rohanok, jó, ha néha egy tanuló megcsinálja. Elkezdett nőni a hajam, majd egyre jobban állt, úgyhogy megnövesztettem – tette hozzá Zsidró, aki copfjával újra divatba hozta cowboystílust.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek