Celeb

Kulka Torontóban tér vissza

K. Sz.

Létrehozva: 2018.08.15.

Forrás: Végh István

Hónapokon belül a fél világ láthatja Kulka János visszatérését. A sztrókja után egyre jobb állapotban lévő színész ugyanis a novemberben debütáló X-A rendszerből törölve című thriller néma szerepe mellett feltűnik a Velencei Filmfesztivál versenyprogramjába beválogatott Napszállta című kosztümös drámában is, amelyet az Oscar-díjas Saul fia című dráma rendezője, Nemes Jeles László forgatott. A 2,9 milliárd forintos költségvetésű, az első világháború előtt játszódó kosztümös filmben Kulka egy rejtélyes, Leopold nevű férfit alakít.

A tavaly nyári forgatáson Kulka bár fizikailag már kitűnő formában volt, beszéde még nehézkes és kissé kásás volt, amit a nézők tavaly novemberben a Budapest Noir című filmben maguk is hallhattak, hiszen maga csinálta meg az utószinkront.

– Soha többet, de a filmhez azért kedvem van – mondta a legutóbbi tévés interjújában Kulka arra kérdésre, hogy visszatér-e a színpadra. Addig is Velencében olyan világsztárok filmjei­vel küzd meg, mint Ryan Gosling vagy az Oscar-díjas Emma Stone, majd versenyen kívül bemutatják az Oscar előszobájának számító Torontói Filmfesztiválon is, mi­közben már hetven ország megvette a világpremier előtt a forgalmazás jogait. Kerestük a Napszállta sajtófőnökét, de egyelőre nem kívántak bővebb tájékoztatást adni Kulka filmbeli szerepéről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek