Celeb

Segít Kulkán a Halleluja

K. Sz.

Létrehozva: 2018.08.10.

Anyagi segítséget nyújthatnak a korábbi felvételei a nagybeteg színésznek, aki csak a filmes felkérésekben és a jogdíjakban reménykedhet.

Forrás: MTI

A zene mentheti meg Kulka Jánost. A sztrókon átesett színész nemrégiben jelentette be, hogy többé nem lép színpadra. Azt is elmondta, hogy beszédzavarának enyhítésében rengeteget segített a zene, különösképpen Le­o­nard Cohen Halleluja című da­­la, amelyet maga is többször énekelt el. Az eset óta robbanásszerűen megugrott a legnépszerűbb videós megosztón a dal letöltése, a felvételeket már több millióan hallgatták meg. Ez nemcsak a sztár példátlan népszerűségének, de a pénztárcájának is jót tehet, mivel a saját felvételei után befolyó hirdetésekből bevételhez juthat.

Lapunk megkereste a jelenleg az országot járó, közkedvelt youtubert, Szabyest, aki szerint hat számje­gyű összeget is lehet ezzel keresni.

– A minden felhasználó számá­ra elérhető hirdetési lehetőségek alapján nehéz pontosan meghatározni, mennyit lehet ezzel pontosan keresni, hiszen nem mindegy, hogy a reklámokat hányan nézik meg, rákattintanak-e, erre van a YouTube-nak egy komoly algoritmusa. Azt talán kijelenthetjük, hogy egy minimálbér körüli összeget össze lehet szedni 500–600 000 kattintással – vélekedett a netes sztár.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek