Celeb

Saját aktjával áll színpadra Gregor Bernadett

HG

Létrehozva: 2018.09.27.

A színésznő új darabjához készült a meztelen alkotás, amit ő maga is a próbán látott először. Mint mondja, szereti a kényelmes viseletet, de talán azért nem ennyire.

Majdnem életnagyságú aktképével játszik együtt legújabb darabjában Gregor Bernadett. A festményt az Újszínház bemutatójához, A kegyelmes asszony portréja című előadáshoz készítette a művész, akinek a fantá­ziájára volt bízva, hogy elképzelje, Berni milyen lehet ruha nélkül. A színésznő a főpróba szünetében állt a festmény mellé, hiszen megszokta már, hogy a színpadon olykor sikamlós jelenetekben szerepel, így ez a helyzet is inkább szórakoztatta. Berni elárulta, hogy a magán­életben ellenben igencsak távol áll tőle a kihívó viselkedés.

– A hétköznapokon inkább a kényelmes viseletet részesítem előnyben, nem szeretem mutogatni a bájaimat – felelte kérdésünkre. – Nem tudom, hogy ki festette a képet, én mindenesetre nagyon jól szórakoztam rajta. A darabbéli énem minden követ megmozgat, hogy elrejtse a kíváncsi szemek elől ezt a festményt, én magam büszke vagyok a rólam korábban készült aktsorozatokra.

Nem bírja a függőséget

Gregor Bernadett a darabban, egy festő ledér előéletű feleségeként szexi ruhákat hord, és pikáns jelenetekben látható. Egy olyan nőt alakít, aki igyekszik kihasználni a férfiakat. Berni azt mondja, rá inkább az ellenkezője jellemző, hisz mindig megállt a saját lábán. – Ezt a pasit már korábban megkopasztotta ez a nő, aztán elvette feleségül. Én valamiért sosem voltam ilyen helyzetben. Ezt részben neveltetésemnek, apukámnak is köszönhetem. Soha nem tudnék függeni senkitől. Ő indított el az életben. Ez a fajta önállóság nekem magabiztosságot ad.

A színésznő hozzátette: szerencsés alkata van. Ugyanakkor igyekszik odafigyelni az étkezésre, bár nem nagy sportember, leginkább a rendszeres kutyasétáltatással tartja formában magát.

A titokzatos festményről végül kiderült, hogy a díszlettervező, Szlávik István készítette. Nem kellett nagyon a fantáziájára hagyatkoznia, hiszen színésznőről már a Playboyban is jelent meg fotósorozat. De színdarabokban, sőt filmen, a Tibor vagyok, de hódítani akarok című műben is megmutatta már bájait.

– Ezekre a fotókra máig büszke vagyok. Annak idején, amikor édesapám élt, vele beszéltem meg az ilyen felkéréseket – mondta a Borsnak a színésznő.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek