Celeb

Puskás Peti megígérte, idén sem vesz vissza!

Bors

Létrehozva: 2018.10.05.

A zsűritársak szerint tavaly Puskás Peti trollkodása miatt bekerült a mezőnybe egy-két nem odavaló énekes, úgy gondolják, nem lett volna szabad például Hegedűs Pétert rászabadítania az országra. Puskás megvédte magát.

Viccnek indult, aztán sorosokat meghatározó döntés lett Puskás Peti tavalyi mentori taktikája. Mint emlékezetes, az X-Faktor ítésze az előző szériában a fejébe vette, olyanoknak is esélyt ad, akikben több talán a mosolygásra okot adó tulajdonság, mint a valódi tehetség. Mentortársai, Radics Gigi, ByeAlex és Gáspár Laci a válogatókkor még jót mosolyogtak Puskáson, mondván, csak nem teszi meg, hogy direkt az ügyetlenek közül válogat be szereplőket az élő show-ba az igazi tehetségek rovására, de a zenész hajthatatlan volt. Így került végül az élő show-ba Puskás ördögi tervének részeként Hegedűs Péter rapper, Abaházi Nagy Lívia operaénekes és Berta Dani. Utóbbi kettő inkább joggal, ám Hegedűs szerepeltetését máig nem tudták megbocsátani mentortársai Puskásnak.

– Peti döntései sokszor tényleg zavartak. Komolytalan embereket vitt tovább, először csak a mentorházba, aztán tovább az élő show-kba is. Ezt már akkor is mondtam, és most is tartom magam a véleményemhez, miszerint Hegedűs Péternek semmi keresni valója nem volt az élő adásokban. Peti persze látott benne valamit, de aztán gyorsan bebizonyosodott, hogy nekünk volt igazunk, hiszen az első adásból kiesett. Egy idő után már nagyon nem volt vicces az, ahogy Peti válogatott a 25 év feletti versenyzők között, inkább azt éreztem, minket akar vele idegesíteni és csak magát szórakoztatni – magyarázta lapunknak ByeAlex.

Puskás Peti ma is kitart tavalyi döntése mellett.

– Szerintem csak féltékenyek rám, hogy milyen jó csapatot raktam össze tavaly is – kezdte nevetve Puskás.

– Imádják, hogy így válogattam, és titkon most is ezt vágyják, hogy legyen min nevetni. És tessék, itt van rögtön Hegedűs Péter, aki ugyan nem nyerte meg a versenyt, de rá bezzeg mindenki emlékszik, ahogy a Tazlári Asszonykórusra is. De ne felejtsük el, hogy ott volt a mentoráltjaim között Abaházi Lívia, akinek a produkciója után együtt könnyeztünk a mentorokkal és Berta Dani is, akinek különleges egyénisége és hangja volt. Azt megígérhetem, hogy idén sem veszek vissza, szeretnék meglepetéseket okozni most is. Kellenek olyan mentorok is, akik nem földhöz ragadtak. De idén a jó szórakozás mellett a jó hangok is garantáltak– magyarázta Puskás Peti. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek