Celeb

Kamu fesztiválra hívták Nicki Minajt, óriási a botrány

Bors

Létrehozva: 2018.11.19.

Forrás: AFP

Egy kétnapos fesztivál második napján lépett volna fel a szupersztár rapper Nicki Minaj Sanghajban november 18-án. A villantásairól és botrányairól egyaránt híres előadó el is utazott Kínába, de végül anélkül fordult vissza az Egyesült Államokba, hogy akár egyetlen percre is megjelent volna a színpadon.

Noha hivatalosan még nem erősítették meg, hogy miért mondta vissza az utolsó (utáni) pillanatban a fellépést, sejthető, hogy a fesztivál körül kialakult kaotikus helyzet miatt. Az egész rendezvény ugyanis elég erősen átverés-gyanús volt, amire Minaj is csak a helyszínen jöhetett rá.

A kétnapos buli ugyanis a DWP China néven futott. A DWP (Djakarta Warehouse Project) egy jól ismert indonéziai partisorozat, ami akár át is költözhetett volna Kínába - pár nappal a kezdés előtt azonban kiderült, hogy nem így történt, és a sanghaji szervezők egyszerűen lenyúlták a nevet, reménykedve abban, hogy nem buknak le. Ez biztos nem tetszett Minajnak, mint ahogy az sem, hogy a beígést nyolcezres tömeg helyett alig ezer rajongó várta a fellépést. A rappernő amúgy állítólag 3 millió dollárt kapott volna a show-ért. Arról, hogy a kifizetéssel is gondok lettek volna, nem tudni.

Amúgy nem csak őt csábították el a lopott néven futó fesztiválra. A YouTube-on több milliárdos megtekintéseket elérő DJ Snake ugyancsak visszamondta a fellépését, a Despacitóval egy csapásra világhírűvé vált Luis Fonsi azonban így is vállalta - írja a Shanghaiist oldala.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek