Celeb

Nem osztozik a palotán Meghan Markle - hercegnéi hiszti?

Bors

Létrehozva: 2018.11.28.

Forrás: AFP

Egyre több hír szivárog ki Meghan Markle nem túl jó természetéről. Nem rég tudtuk meg, hogy személyi asszisztense hisztijei miatt mondott fel fél éves munkaviszony után. Most az derült ki, hogy Meghan nem hajlandó osztozni hitvese, Harry herceg bátyjának családjával a palotai birtokon.

A Kensington Palotában egyébként a két hercegi családon kívül még több hercegi pár, család is lakik. Valószínűleg ez sem tetszhetett Meghannek, mert az első adandó alkalommal ezt tudatta is Harry-vel. A palota híres lakója volt Diana hercegnő, így nem véletlen, hogy Harry és Vilmos szeret ott élni, hiszen ott töltötték gyerekkorukat.

– Meghan hamar Harry értésére adta, hogy el kell onnan költözniük – tudatta a francia Closer magazinnal egy udvari alkalmazott.

– Még a babájuk születése előtt átköltöznek a London melletti Frogmore Cottage birtokra. Meghan nagyon rosszul érzi magát a palotában. Nem tetszik neki, hogy az udvaron játszanak Vilmosék gyerekei, és osztozni kell az udvaron az összes ott élő királyi rokonnal, unokatestvérrel is.

– Annak sem örül, hogy minden lépéséről tudnak. Nem járhat el amikor akar fodrászhoz, vagy edzeni. Az is zavarja, hogy a palota és kertjének egy része is nyitva van a látogatók előtt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek