Celeb

Újra szakított egymással Iszak Eszter és Dobrády Ákos

Bors

Létrehozva: 2018.11.02.

Forrás: Bors

Hét év együttlét, eljegyzés, szakítás és kibékülés után Iszak Eszter (30) úgy döntött, nincs tovább, végleg lezárja a kapcsolatát Dobrády Ákossal (43).

Az énekes és a csinos tévés az elmúlt időszakban több kísérletet is tett szerelmük megmentésére, több alkalommal is külföldön próbáltak újra egymásra hangolódni, de a Blikk úgy tudja, hiába volt a több hónapos küzdelem – Eszti úgy döntött, végleg leveszi a jegygyűrűt.

– Évek óta következetesen nem nyilatkozom sehol a magánéletemről, de most szeretnék megelőzni minden találgatást és félinformációt. Véglegesen lezárult életem egy meghatározó szakasza – erősítette meg információinkat szűkszavúan Iszak Eszter, aki egy időre Spanyolországba költözik.

A TNT énekese és a VIVA Tvből megismert szőke szépség 2011 végén kerültek közel egymáshoz, három évvel később pedig már jegygyűrű csillogott a modell ujján.

Először 2016 nyarán szakítottak, de nem bírták sokáig egymás nélkül, csak néhány hónapig tartott a mosolyszünet. Aztán 2017 végén újra zátonyra futott a kapcsolatuk, de egyikük sem beszélt a miértekről.

Végül Dobrády törte meg a csendet, arról beszélt, neki Eszti az igazi, és igyekszik visszahódítani.

Nem is olyan régen a műsorvezető már a családalapításról beszélt, de úgy tűnik, az utóbbi néhány hétben valami végleg eltört közöttük, vagy csak a köztük lévő korkülönbség okozta feszültséget nem tudták kezelni, de tény, végképp elengedték egymást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek