Celeb

Tóth Andi popsija vonzóbb, mint a focilabda

uv

Létrehozva: 2019.01.31.

A tévéképernyő elé tolta formás popsiját a csinos énekesnő, hogy párja ne a fociközvetítésre, hanem rá figyeljen. Tóth Andi kis trükkje mindig célt ér, Szabó Ádám inkább lepedőt gyűrt vele, mint focit nézett.

Forrás: Instagram

Statisztikák szerint a férfiak negyven százaléka inkább a meccset választja a szex helyett, Tóth Andi vadító idomainak köszönhetően azonban Szabó Ádám javít a siralmas adaton. A fiatal énekesnő a minap közös ágyukból, egy aprócska bugyiban posztolt képet, ezzel a megjegyzéssel: „Próbálom elterelni a figyelmét az uramnak”. A képen a formás popsija mögött épp egy focimeccs látható a képernyőn.

 
A Bors másnap megtudta, hogy Andi sikerrel járt: a tehetséges harmonikás pár perc múlva otthagyta a meccsközvetítést, és szépséges barátnőjének szentelte az estét. 

– Ádám rajong a labdarúgásért, imád fifázni, sőt keddenként maga is eljár focizni, de olyan még nem volt, hogy ne sikerült volna elvonnom a figyelmét a meccsnézésről. Ritka fajta ő, akit ha kicsit megbökdösök, hogy „hahó, itt vagyok”, máris velem foglalkozik – kacagott fel az énekesnő. 
Andi nem titkolja: a lepedőgyűrés fontos program náluk. 

– Hál' istennek nálunk ezzel sincs probléma, határozottan ki merem jelenteni, hogy a szexua­litás fontos köztünk. Nincsenek nálunk tabuk, de túlzásokba sem szoktam esni, szóval nem öltözöm ápolónak vagy hasonló, de azért időnként meglepem Ádámot valamilyen kis huncutsággal. Ő pedig a kedvességével, figyelmességével tud egy perc alatt levenni a lábamról – mosolyodott el Andi. 

A fiatal előadó úgy érzi, egyetlen párkapcsolatban sem volt még ilyen boldog és kiegyensúlyozott, olyannyira, hogy szívesen lenne fiatal feleség és édesanya. 

– El tudom képzelni, hogy nem várunk sok-sok évet a házassággal, gyerekvállalással. Egy közös kiscicánk már így is van. Egyikünk sem gondolja   úgy, hogy a család és a karrier kizárja egymást. De azért az esküvőnél még nem tartunk, én úgy vagyok vele, hogy ahogy esik, úgy puffan. Ha Ádám úgy gondolja, megkér, akkor nagyon szívesen mondok neki igent.

A cikkhez kapcsolódó véleményünket itt olvashatja el.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek