Celeb

Családja védi a zaklatónak kikiáltott Jackót: A naivitás lett a veszte

Bors

Létrehozva: 2019.02.27.

Bő egy hónapja mutatták be azt a botrányos dokumentumfilmet, ami újra kereszttűzbe állította a 2009-ben elhunyt Michael Jacksont. Az énekesnek már életében is több molesztálási váddal kellett szembe néznie, olyan súlyos vádak azonban rég nem hangzottak el, mint amiket a Leaving Neverland dokumentumfilm szereplői fogalmaznak meg: ebben ugyanis Jacko két egykori táncosa részletesen mesél arról, hogy hálózta be őket gyerekkorukban a pop királya.

Ráadásul a dokumentumfilm megjelenése után újabb áldozatok is jelentkeztek.

Jackson családja elérkezettnek látta az időt, hogy egy emberként álljon ki a zenész, illetve a zenész emléke mellett. Testvérei, Marlon, Tito és Jackie, valamint unokaöccse, Taj a CBS-nek adott interjút.

“Ez a dokumentumfilm nem az igazságot mondja el. Nem is áll szándékában azt tenni” - szögezte le Marlon. “Az egész csak a pénzről szól.”

“Gyűlölöm ezt mondani, de ha a nagybátyámról van szó, majdnem mindenki csak egy kövér csekket lát” - tette hozzá Taj.

A meghívott családtagok - annak ellenére, hogy nem látták a dokumentumfilmet - egyöntetűen azt felelték: kizárt, hogy Jacko gyerekeket molesztált volna. Igen, egy ágyban aludt gyerekekkel, de ez egész másról szólt:

“Ebben nőttem fel, így nekem nem volt furcsa. Igen, a külvilágnak az lehetett, de ha ott voltál, abban a környezetben, akkor láttad, hogy az egész nagyon ártatlan volt” - magyarázta a most 45 éves Taj, hozzátéve: Michael egyetlen hibája az volt, hogy nem vette észre, mások ezt minek láthatják. “A naivitása lett a veszte.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek