Celeb

Mackóban lépett fel Bunyós Pityu

G. Sz.

Létrehozva: 2019.02.07.

Nem esett kétségbe, amikor nem találta fellépőruháját, hanem úgy ahogy volt, melegítőben húzta el a közönség nótáját.

Bunyós Pityu a téli fáradalmakat kipihenve újult erővel vágott bele a koncertezésbe, és jelenleg is egy vidéki fellépéssorozaton van. Egyik legutóbbi műsorán azonban egy kisebb malőr történt, amit a Borssal is megosztott.

– Pécs mellett volt bulim, és az utolsó pillanatban szóltak, hogy le kellene menni. Én annak rendje és módja szerint összeszedtem minden cuccot, fellépőruhát, csak a nagy sietségben elfelejtettem bepakolni a kocsiba. Amikor megérkeztem, akkor láttam, hogy a ruhám bizony nincs sehol – meséli a Borsnak Pityu, aki kényelmes ember lévén melegítőruhában utazott a fellépés helyszínére, és mivel ott a termetéhez passzoló, illetve az alkalomhoz illő fellépőruhát ilyen rövid idő alatt lehetetlen lett volna találni, így rögtönöznie kellett.

– Nem estem kétségbe és a megszokottól eltérően úgy ahogy voltam, melegítőben toltam le a bulit. Természetesen elnézést kértem, hogy így jelentem meg, de ez szerencsére nem zavart senkit, a hangulat remek volt, ahogy mindig és csak annyit mondtak, hogy nem baj Pityukám, a lényeg, hogy nyomjad a bulit – magyarázza a kizökkenthetetlen Bunyós, aki február második felében kezdi meg a forgatásokat a Sláger TV-n és a közreműködésével készült műsorok új epizódjait a hónap végétől láthatják a nézők. Ezúttal már a megszokott fellépőruhájában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek