Celeb

Pezsgős bulin dobták el a sztárok az agyukat az Oscar-gála után

Bors

Létrehozva: 2019.02.26.

Forrás: Reuters

Az igen fegyelmezettre sikeredett vasárnapi Oscar-gála után a sztárok végre kiengedhették a gőzt az afterpartykon, amelyek közül hagyományosan a Vanity Fair és Elton John bulija a legforgalmasabb.

Előbbi eseményt már azért is érdemes felkeresni a nyerteseknek, mert itt kapják meg szobrocskájukra a nevükkel gravírozott táblácskát, amely nélkül nem Oscar-díj az Oscar-díj.

Míg a Vanity Fair partija meghívásos alapon megközelíthető, Elton mindenkit szívesen lát, nem csoda, hogy nála gyülekeznek a legizgalmasabb partiarcok. 

Szerelmi botrány lett a fülledt előadásból

Lady GaGa és Bradley Cooper meglehetősen fülledtre sikerült Oscar-gálás fellépése után lavinaként indultak el a találgatások, miszerint a Csillag születik két sztárja között több van munkakapcsolatnál.

Ráadásul a páros később Elton John partiján is egymásba csimpaszkodva mulatott, miközben Cooper élettársa, Irina Shayk kényszeredett vigyorral tűrte enyelgésüket. A kínos háromszög tagjai nem kommentálták az eseményeket, annál inkább a rajongók, akik heveny mémgyártásba kezdtek a közösségi oldalakon. Az egyik tréfás montázs szerint idén Irina Shayk érdemelte ki a legjobb színésznő díját, olyan jól leplezte érzelmeit kedvese és az énekesnő folyamatos ölelkezése láttán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek