Celeb

Így próbálják átverni a Majka-rajongókat, a rapper mindenkit figyelmeztet

Bors

Létrehozva: 2019.03.06.

A zenész rajongóinak pénzére utaznak a csalók.

Majka koncertjei is bekerültek a VIAGOGO rendszerébe – a rapper legnagyobb bánatára, így az online jegyüzér cég az ő rajongóit is megpróbálja átverni. A cégről már több elrettentő hír jelent meg nem csak itthon, hanem szerte a világban: Ed Sheeran tavaly őszi londoni koncertjére több ezer jegyet adtak el úgy, hogy valójában csak a pénzt szedték be, belépőt egyetlen vásárlójuk sem kapott.

Most Majka koncertjeivel próbálnak mahinálni: bár nem is értékesíthetnék a rapper jegyeit, mégis megteszik, ráadásul horribilis áron.

– A hétvégi szegedi és pécsi Majka Aréna Show telt házas, a debreceni Főnix csarnokos bulira is egyre kevesebb jegy van, a Budapest Parkba pedig alig maradt már belépő. Ha későn ébredtél, lemaradtál... NE vásárolj a jegyértékesítőinkre hivatkozva kiállított kamujegyeket! Annyian, annyiszor jelezték már: FELEJTSÉTEK EL A VIAGOGO-T! Nem tudunk mit kezdeni a hamis jegyekkel – figyelmeztetett mindenkit Majka közösségi oldalain.

Megnéztük, egyébként nem csak erre a három bulira kínálnak jegyet, egy márciusi bécsi és egy szeptemberi balatoni koncertre is lehet már náluk fizetni olyan belépőkért, amik ugyebár nem is léteznek és soha nem is léteztek. A bécsi koncert egyébként a hivatalos jegyvásárlási online oldalakon 10 ezer forint alatt van, a csaló cégnél már most 22 ezerért lehet hozzájutni, illetve hozzá nem jutni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek