Celeb

Már most komoly gondok vannak a következő Bond-mozival

Bors

Létrehozva: 2019.04.26.

A napokban jelentették be hivatalosan a következő Bond-film szereplőinek listáját és a mozi premierjének dátumát - bennfentesek szerint azonban igen sok sebből vérzik a film. A legfőbb probléma, hogy hiába szeretnék, ha jövő ilyenkor már vetítsék a 007-es ügynök legfrissebb kalandjait (2020. április 3-i bemutatóval számolnak), ha még a végleges forgatókönyv se készült el. Az más csak “apróbb” probléma, hogy hivatalos cím sincs.

A Page Six információi szerint azért ez a nagy kapkodás, mert Daniel Craig már az előző Bond-mozi, a 2015-ös Spectre után is kijelentette, hogy “inkább felvágná a saját csuklóját, minthogy visszatérjen 007-esként”, és noha mégis elvállalta a cím nélküli Bond 25-öt, a producerek aggódnak, hogy ha hamarosan nem kezdenek el forgatni, az 51 éves Craig túl öreg lesz, és tényleg nem vállalja a produkciót.

A forgatókönyből állítólag annyi már fix, hogy a kalandok a nyugdíjazott, Jamaicán pihenő bondnál kezdődnek, akit visszahívnak egy utolsó küldetésre - ám a további részletek még kidolgozásra várnak. Azt még tudni, hogy az előző film főgonosza, Blofeld (Christoph Waltz) visszatér, valamint feltűnik egy klasszikus Bond-gonosz, Grace Jones is (bár elképzelhető, hogy ő más karaktert alakít, mint korábban) - Craig ellenfelét pedig a Bohém rapszódiával egy csapásra szupersztárrá váló Rami Malek alakítja.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek