Celeb

Mick Jagger reméli, hogy szívműtétje után még a nyáron visszatérhet a színpadra

Bors

Létrehozva: 2019.04.02.

Forrás: AFP

Szívbillentyűcsere miatt halasztotta el észak-amerikai turnéját Mick Jagger és zenekara, a Rolling Stones. A Drudge Report szerint a legendás együttes 75 éves frontemberén még ezen a héten New Yorkban végrehajtják a műtétet, és várhatóan teljesen felépül, sőt nyáron már a színpadra is visszatérhet. Az énekes a Facebookon és a Twitteren is elnézést kért a kellemetlenségért.

– Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat – fogalmazott Mick Jagger, hozzátéve: elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy mihamarabb visszatérhessen.

Mick Jagger egészségügyi problémája nem volt publikus egészen április 1-ig. Az énekes korához képest kitűnő kondícióban van: napi 12 kilométert fut, biciklizik, jógázik, kickbokszol és balettozik.

Dr James Rudd, a Cambridge University szívspecialistája úgy nyilatkozott a Mirrornak, hogy valaki számára, aki 75 éves, és még mindig sokat rohan, jó kondícióban van, alacsony kockázatú a sebészi beavatkozás. Az orvos úgy véli, a műtét utáni lábadozási időszak 6-8 hetet vehet igénybe.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek