Celeb

Összeomlott Havas Jon: rehabon kezelik Kit Haringtont

Bors

Létrehozva: 2019.05.29.

Forrás: AFP

Képtelen feldolgozni a Trónok harca végét a főszereplő Kit Harington. Mikor május 19-én a fél világ a sikersorozat záróepizódját nézte, ő egy rehabon lábadozott épp. Csak most derült fény rá, hogy a sármőr sztár összeroppant a hirtelen jött hírnév és a sorozat lezárása miatt: fogalma sem volt róla, hogy a forgatások befejeztével mit kezdjen magával. Alkoholba fojtotta a bánatát, és a stressz is alaposan kikészítette.

A Daily Mail információi szerint a 32 éves brit színész egy hónappal ezelőtt jelentkezett be egy connecticuti luxuselvonóra, mert belátta: nem tud egyedül megküzdeni a démonjaival. A Privé-Swiss wellnessközpont havi díja 120 ezer dollár, azaz 35 millió forint. Haringtonnak szabad kijárása van, a csoportos és egyéni foglalkozásokon pedig megtanítják, hogyan kezelje a stresszt és a negatív gondolatokat.

– Kit úgy döntött, hogy kihasználja a felszabadult idejét, és eltölt néhány hetet egy wellnessközpontban, hogy személyes problémáin dolgozzon – erősítette meg a sztár menedzsere a Daily Mailnek.

– A felesége, Rose támogatja, és minden hozzátartozója úgy gondolja, hogy megérdemel egy kis pihenést. Most békére és csendre van szüksége – tette hozzá egy névtelen forrás.

Bár Kit nem adott interjút az elmúlt hetekben, az utolsó rész után bemutatott dokumentumfilmben ezt mondta:

– Összetört a szívem, hogy vége. Mindennél jobban szerettem ezt a műsort. Sosem munkaként tekintettem rá, ez volt az életem.

A sorozatnak élt

Kit Harington nyolc évadon keresztül volt a Trónok harca oszlopos szereplője Havas Jonként, aki talán a legnépszerűbb karaktere volt a szériának. A munkájáért meg is fizették: eleinte ismeretlen színészként nem keresett túl sokat, de az ötödik és hatodik évadban már 88 millió forintot kapott részenként, a hetedik évadtól kezdve pedig már epizódonként 147 millió forintnak megfelelő összeget tett zsebre.

Kétségtelen, hogy szívét-lelkét beleadta a szerepbe, a való életben is beleszeretett és elvette sorozatbeli kolléganőjét, Rose Leslie-t.

Nemrég pedig nyilvánosságra hoztak egy videót, amin először olvassa el az utolsó rész szövegkönyvét: könnyek szöktek a szemébe, mikor megtudta, hogy karakterének meg kell ölnie a Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke-ot.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek