Celeb

Hiányolja feleségét Korda György

Bors

Létrehozva: 2019.11.28.

Forrás: Czerkl Gábor

Sokan kíváncsiak a legendás házaspár titkára, hiszen Balázs Klári és Korda György nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is összetartoznak. Kapcsolatuk mégsem ingott meg, soha egyetlen percre sem. Turbékoló gerlepárként vannak a köztudatban. Évtizedek óta száz­ezrek kedvencei. Férfi és hölgy rajongók is szép szám­mal akadtak körülöttük. Adódik a kérdés: ho­gyan kezelték a féltékenységet.

– Volt, amikor féltékeny voltam, pontosabban nem féltékeny, inkább féltettem. Én tudtam, hogy szeretem, és ő is szeret, a többi már csak mellékduma – árulta el kapcsolatuk tartósságát Korda Gyuri.

– Köztünk sosem volt féltékenység, legalábbis az egészséges féltés van meg egymás felé, ami a korral egyre jobban fokozódik. Most is segíttettem végigjönni a színpadon Gyurikámnak, nehogy elbotoljon a sötétben – mesélte a Borsnak az odaadó feleség. Mindenki Gyurikája pedig olyannyira nem tud Klárika nélkül élni, hogy még egy félórát sem bír ki nélküle.

– Amikor elmegyek Gyurinak gyümölcsöt venni a zöldségeshez, akkor éppen hogy beállok a sorba, már csörög is a telefonom, hogy hol vagyok. Pedig még csak félóra telt el, hogy elváltunk – mesélte Klárika férje ragaszkodásáról.

– Annyira közösek a gondolataink, hogy mi nem tudunk egymásra unni, sőt néhány óra múlva már hiányzik a másik.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek