Celeb

Korda György: Most váltam felnőtté

Bors

Létrehozva: 2020.01.06.

Korda Gyuri nagyszabású partit tartott 81. születésnapján, ám adódott egy kis probléma: lemerült egy elem, és kialudtak a fények. Klárika mentette meg a szülinapi bulit.

A hatalmas villában egyetlen működő gombelem sem volt, amivel a hangulatfényeket fel tudták volna kapcsolni. Klárika azonban megmentette Gyuri buliját, az éjszaka közepén elment a közeli benzinkútig, hogy vegyen egyet, amivel ismét fénybe borulhatott a Korda piano bár. Alig hitték el, hogy ilyen pechjük lehet, de ahogy orvosolták a problémát, máris folytatódott a buli.

Korda György minden évben hatalmas partit tart a születésnapján a Korda-villában, ahol vendégül látja barátait. A hely magával ragadó hangulata elvarázsolja az odaérkezőket. Ahogy megérkeztünk, máris élvezhettük a vendégszeretetüket. Korda György a nyolcvanegyedik születésnapját ünnepelte, de idén megtiltotta, hogy bárki a bácsi szót használja, ha megszólítják őt. Ugyan is Gyuri úgy érzi, ő még csak most vált felnőtté.

– Ez a nyolcvanegy egy hatalmas tévedés! Én most töltöttem be a tizennyolcat, a bácsi szót pedig abszolút ne használjuk, hiszen én még fiatal vagyok – mondta Korda György, miközben üdvözölte a vendégeit, és mindenkinél időzött egy kicsit.

Az ünnepségre sokan eljöttek. Kökény Attila a Szeptember című számmal köszöntötte őt, és mások mellett jelen volt Harsányi Levente és Schmuck Andor, valamint a felesége is. Kordát három szülinapi tortával is köszöntötték, utána Klárikával táncra buzdították a vendégeket. A pár később a pó­ker­teremben folytatta, és ott is zárták az örök fiatal Korda Gyuri születésnapját.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek