Celeb

Rajong Rózsiért Balázs Fecó

Fái

Létrehozva: 2020.01.24.

Forrás: Knap Zoltán, Szabolcs László/Ripost

A rajongók örömére, Indulj, új csodákat látni… címmel indul koncertturnéra Demjén Ferenc. Március elején kezd Miskolcon, majd május végén Szolnokon ér véget az első tíz állomás. A tavaly decemberi Demjén és barátai koncerten olyan legendákkal zenélt, mint Balázs Fecó, Kóbor János, Révész Sándor és Závodi János. Kíváncsiak voltunk, a turnén lesznek-e vendégei? Az énekest nem értük el, ezért Balázs Fecót kérdeztük.

– Biztosan nem, én száz százalék, hogy nem, mert február közepén én is országos turnéra indulok Debrecenből – meséli Fecó. – Egymást váltjuk ugyanazokban a nagyvárosokban, Győrtől Szegedig. Május 1-jén én zárom a Tabánt. A turné decemberig tart. Ez az életem, gyógyszerem.

Nyilván Rózsinak is, hiszen hosszú betegség után, a decemberi Aréna-koncert annyi energiával töltötte fel, amennyi a turnéra is elég.

– A Demjén-koncert történelmi jelentőségű volt – szögezi le Fecó. – Azt hallottuk, hogy a kezdés előtt a tízezer forint körüli jegyeket száz­ötvenezerért árulták. De hát ilyen visszatéréssel, ilyen barátokkal! Ő világ életében élőben énekelt, nem is tud máshogy. Nekem ötven éve a kedvencem. Demjén fan vagyok! Bármelyik koncertjére elmennék, és el is megyek. Ha színpadra hívnak, még dalolok is – nevette el magát Fecó.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek