Celeb

Újra mosolygott Benedek Miklós – videó

F. Zs.

Létrehozva: 2020.10.19.

Óriási szeretet fogadta szombat délelőtt Benedek Miklóst, aki heted magával csatlakozott a Halhatatlanok Társulatához. A színművészt jó volt látni mosolyogni.

Újabb nyolc taggal bővült a Halhatatlanok Társulata, 2020-ban Esztergályos Ce­cília, Hernádi Judit, Benedek Miklós és Koltai Róbert, Miklósa Erika és Csavlek Etelka valamint Medveczky Ilona és Oláh Zoltán csatlakoztak a legjobbakhoz. 

Újra mosolygott Benedek Miklós

Óriási szeretet fogadta szombat délelőtt Benedek Miklóst, aki heted magával csatlakozott a Halhatatlanok Társulatához. A színművészt jó volt látni mosolyogni.Kapcsolódó cikkünk itt olvasható: https://www.borsonline.hu/celeb/ujra-mosolygott-benedek-miklos/212902

Posted by Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap on Monday, October 19, 2020

A zuhogó eső ellenére is jó pár színházrajongó látogatott ki szombat dél körül a budapesti Nagymező utcába, hogy élőben is gratulálhasson azoknak a kiváló művészeknek, akiknek a lábnyoma immár örökre az Operettszínház előtti téren díszeleg

Benedek Miklós a fia, Benedek Tibor halála óta először jelent meg nyilvános rendezvényen,

ahol szemmel láthatóan jólesett neki az a sok-sok szeretet, amivel a kollégái és a rajongók körbevették. Még mosoly is kiült az arcára, ahogy a fotósok hada a saját lábnyomában állva fo­tóz­ta őt. Megható pillanatok voltak ezek.

Medveczky Ilona a tőle megszokott eleganciával mutatta be ruhakölteményét, a fekete-fehér összeállítása olyan feltűnő volt, hogy nehéz volt nem észrevenni a revükirálynőt. 

Ez is érdekelheti:

A munka segíthet Benedek Miklós gyászában

Idén már biztosan nem lép színpadra Benedek Miklós

Benedek Tibor édesapja elzárkózott a külvilágtól – videó

„Aki ezt nem élte át, az nem tudja, hogy ez mi” – Először beszél fia elvesztéséről Benedek Miklós

Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes egy érdekes történetet osztott meg az egybe­gyűltekkel: 

– Abban a cipőben jöttem és arról vették le a mintát, amiben az édesapám emlékére lefutottam a New York maratont. Ezt a cipőnyomot szeretném itt hagyni a Nagymező utcában. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek