Celeb

Görög Zita 2 és 11 éves gyermeke kigyógyult a vírusból: Ma volt az első nap, hogy másképp aggódtam értük

Bors

Létrehozva: 2020.11.16.

Jó hírekkel szolgált Görög Zita, aki párjával, Lackó Zsolt focistával és két gyermekével, Lottival és Timonnal együtt elkapta a koronavírust. Mint arról a modell korábban beszámolt, hivatalosan neki és 11 éves kislányának lett pozitív a tesztje, de kétéves fiának volt a legmagasabb a láza, ugyanazokat a tüneteket produkálta, így őt feleslegesnek érezték kitenni még ennek a kellemetlenségnek is.

Megviselt az elmúlt két hét. Ma volt az első nap, hogy nem volt fájdalmam. Szerencsés vagyok, hogy a gyerekeim és a szerelmem gyorsan felépültek, hálás vagyok amiért nem kellett értük sokáig aggódnom. Hálás, hogy vannak nekem és ápoltak.- írta legfrisebb Instagram-bejegyzésében Görög Zita. Hozzátette, már tudott ebédet varázsolni a családjának és majdnem olyan volt, mint egy igazi vasárnap.

Ez is érdekelheti!

Görög Zitának tizenegy nap után is erős koronavírus-tünetei vannak, a fejfájástól aludni sem tud

Pipacsmezőn pózolt Görög Zita: kell ennél jobb hír egy munkával teli napon?

Görög Zita: Az életemet nem fogom veszélyeztetni

Majdnem olyan.. De ez nem egy átlagos november. Nem egy átlagos év, nem viselkedhetünk úgy, mint eddig. Fogalmam sincs milyen jövő elé néznek a gyermekeim, a leendő unokáim? Ma volt az első nap, hogy másképp aggódtam értük. Bezárult a világ. Vajon mit láthatnak és mennyit tapasztalhatnak majd meg bolygónk csodáiból? Vajon a lassulást eltudjuk fogadni , vagy megvadulunk újra?- fogalmazott a modell, majd köszönetet mondott a rengeteg üzenetért, amit a rajongóitól kapott.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek