Celeb

Szörnyű balesetet szenvedett a Tortakirály, így érzi magát most

Bors

Létrehozva: 2020.11.18.

Szeptember 23-án robbantotta a hírt mindenki Tortakirálya, miszerint szörnyű baleset érte otthonában. Mint kiderült, a tévés otthoni bowlingpályája szerelése közben gyakorlatilag felnyársalta a kezét egy fémrúddal.

Buddy Valastro október végén esett át harmadik műtétjén, most pedig arról mesélt, hogy hiába próbál pozitívan gondolkodni, komoly károkat hagy maga után sérülése.

Nem tudom, hogy valaha képes leszek-e ugyanúgy elkészíteni egy tortát, mint azelőtt.

Ezt egyelőre senki sem tudja megmondani, és ez a tudatlanság jó nagy szívás.

A tragikus baleset Valastro két ujját is megbénította: jelenleg az evőeszközhasználat, vagy a nadrágja begombolása is nehézséget okoz.

Úgy már meg tudom tartani a kezemben a villát, mint egy kisgyerek, és próbálom egyre többet használni. Az ember fel sem fogja, milyen sokféleképpen képes a kezeit mozgatni. Amíg nincs baj, ezeket a dolgokat nem vesszük észre – mondja a Tortakirály, majd hozzáteszi: – A legfurcsább dolog most számomra az arcmosás.

Úgy tudni, a duzzanat akár egy évig is megmaradhat, de az sem kizárt, hogy még egy negyedik műtéten is át kell esnie a tévésnek.

Jövő héten kezdik sugározni amerikában Valastro karácsonyi műsorát, amelyet még a baleset előtt vettek fel.

A baleset előtt mindössze egy héttel vettük fel az utolsó részt. Emlékszem, akkor arra gondoltam: vajon azok voltak az utolsó torták, amiket elkészíthettem? – tette hozzá Valastro.

A Tortakirály nem tűnik el a képernyőről, december végén ugyanis egy különkiadást adnak majd le a TLC-n, amelyben Valastro felépülését követhetjük figyelemmel.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek