Celeb

Ezzel a poszttal indította el Insta-oldalát Károly herceg felesége

Bors

Létrehozva: 2021.01.06.

Kamilla hercegné, Károly herceg felesége – mindenki meglepetésére – elindított egy saját Instagram-oldalt, ahol tervei szerint az olvasást fogja megszerettetni a gyerekekkel és a felnőttekkel egyaránt.

A 73 éves Kamilla új Instagram-oldalával mindenkit meginvitál olvasósarkába. A hercegné nem titkolt célja az oldallal, hogy új könyveket fedeztessen fel követőivel és találkozzon azokkal az “elképesztő emberekkel, akik megalkották a műveket”. A felületet december 31-én indította el @duchessofcornwallsreadingroom néven, és ugyan koránt sincs olyan elsöprő ereje az oldalnak, mint mondjuk annak, amit anno Meghan Markle és Harry herceg indított, de azért kezdésnek nem is olyan rossz az a 25 ezer követő.

 "Üdvözlet A cornwalli hercegné olvasósarkában! Örülünk, hogy már most csatlakozott hozzánk, az első évad később, január végén fog érkezni" – olvasható az első bejegyzésben, de azok számára, akik nem tudnának várni ennyi ideig, Kamilla máris ajánlott egy könyvet, ami nem más, mint Charlie Mackesy A Kisfiú, a Vakond, a Róka és a Ló című regénye.

Meleg, vicces, mélységesen megindító és nem mellékesen gyönyörűek az illusztrációk. Ettől az elbűvölő könyvtől szebbnek fogod látni a világot — írta első ajánlójában a hercegné, aki megosztotta a követőivel a regény írójával való beszélgetését is. Az említet könyv egyébként magyarul is elérhető, ha valakinek felkeltette a hercegné az érdeklődését, hiszen december 20-án jelent meg a fordítása hazánkban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek