Celeb

Pamela Anderson hozzáment a testőréhez, akibe a karantén alatt szeretett bele

Bors

Létrehozva: 2021.01.28.

A Baywatch korábbi szőke bombázója még mindig hisz a házasságban, pedig új frigye már a negyedik lesz az életében.

Forrás: AFP

Pamela Anderson újra boldog. A szőke szépség Kanadában mondta ki az igent Dan Hayhurst-nek, aki – korábbi párjaival ellentétben – nem számít hírességnek.

Pontosan ott vagyok, ahol lennem kell, egy olyan férfi karjaiban, aki őszintén szeret engem – mondta Pamela a Daily Mailnek.

Hagyományos, szerénynek mondható esküvőt tartott a pár egy kis halászfaluban, Ladysmithben található vidéki birtokon, ami a színésznő nagyszüleié volt.

Az 53 éves szexikon rövid ujjú fehér ruhában és hatalmas tüllfátyolban állt az oltár elé, az esküvői desszert vegán vaníliás-kókuszos, mindössze két emeletes torta volt, és a csokra is igazán visszafogottra sikeredett, halvány rózsaszín rózsákkal és gyöngyvirággal.

Újdonsült férjét egyébként tavaly, a karantén alatt ismerte meg, amikor Kanadába vonult vissza. Az összezártság jót tett a kapcsolatuknak, hiszen azóta el sem engedik egymás kezét.

Anderson pedig úgy érzi, ezúttal áldás lesz a házasságán.

Azon a telken esküdtünk, ahol a szüleim is, akik máig együtt vannak – árulta el, és azt sem titkolja, fülig szerelmes választottjába.

A férfi egyébként nemcsak részt vett a ház felújításában, hanem osztozik Pamela állatszeretetében is. Sok időt és energiát fordítanak a helyi állatmenhely megsegítésére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek