Celeb

Egy évvel a Megxit után a palota rászólt Harryre: döntést kell hozniuk

Bors

Létrehozva: 2021.02.04.

Harry herceg most egy újabb hátrányával szembesült az egy évvel ezelőtti Megxitnek. Úgy tűnik, a palota nem szeretné, hogy megtartsa katonai érdemrendjeit és rangját.

Forrás: AFP

Úgy néz ki, hogy Harry hercegre egy újabb összecsapás vár a Buckingham-palotával, miután kiderült, hogy nem tarthatja meg azt a három érdemrendjét, amit a légierőnél töltött szolgálata miatt kapott.

Bár még nem hivatalos, hogy Sussex hercegének kitüntetéseit elveszik, de több mint valószínű.

A megállapodások szerint idén márciusban dől el véglegesen, hogy a hercegi pár hogyan is folytatják tovább az életét, hiszen a királyi családból való kilépésük egyéves évfordulóján kell majd összegezniük a tapasztalataikat.

A jelek szerint nem valószínű, hogy meggondolták magukat, hiszen Meghan hercegné bejelentette, nyáron nem tér vissza Angliába férjével. Ebben az esetben viszont le kell mondaniuk arról a jelenlegi kényelmes megoldásról, miszerint egyik lábukkal élik boldogan a szabad életüket, másikkal viszont még a Buckingham-palota kényelmét élvezik. 

Nagyon tisztán fogalmaztak. Vagy kint vagy vagy bent, de semmilyen hibrid, a kettő közötti megoldás összeegyeztethetetlen azzal, amit az államfő képvisel

— nyilatkozta a Daily Mail-nek egy benfentes. Harry viszont biztosan nem fogja hagyni, hogy 10 év katonai szolgálat, és két afganisztáni küldetés után elvegyék tőle a kitüntetéseit. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek